Hold dig varm i de kolde tider

Mode & Accessories

Stort udvalg af huer, vanter og tørklæder

Vi har ramt februar måned og I Danmark betyder det, at vi nærmer os de laveste grader på året og muligheden for sne og frost. Det er tid til at finde vintertøjet frem og det gælder alt fra vinterstøvler, vinterjakker, huer, handsker og tørklæder. Føler du også, at det er tid til at få skiftet ud i den garderobe? Så læs videre her, hvor vi giver dig nogle gode gaveidéer – enten til dig selv eller en du holder af.

Tørklæder, som matcher dit outfit

Som modebevidst kvinde, så ved du hvor vigtigt hver eneste beklædningsgenstand er for dit samlede look. Der findes virkelig mange forskellige tørklæder med forskellige udtryk, mønstre og farvevalg. Når du shopper halstørklæder, så kan du ikke komme udenom de lækre tørklæder fra Bæltekompagniet, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. De følger en masse af de nyeste trends og tilpasser sig derefter. Du kan finde designs med fine frynser eller i flere forskellige farver, som spiller godt sammen. De er altid opdateret på moden og du kan også finde klassikerne, som leopardprint og neutrale farver, som kan passe til alt.

Et lækkert tørklæde holder dig varm gennem vinteren

De praktiske (og flotte) huer og vanter til dig

Her i de koldere tider, så er huer og vanter et must, men det betyder ikke, at du ikke kan følge moden. På siden, som vi har fundet, har de sammensat et særligt udvalg af flere forskellige huer og vanter til dig, som gerne vil følge moden og de seneste trends, selvom du skal pakkes godt ind, for at holde varmen her i vintermånederne. Et klart musthave er de her varme huer fra Bæltekompagniet, som fåes i flere farver og er i rigtig god kvalitet, som gør huen til mere end bare en hue. Mix den med et tørklæde i samme farveskala og skab et lækkert look, som samtidig holder dig varm.

Huer og tørklæder kan nemt matches i farverne for et komplet look

Find en skøn vinterjakke, som passer til

Nu når du har fundet dine nye flotte huer og tørklæder, så er det måske tid til at kigge på om vinterjakken skal opgraderes. En god jakke, som holder dig varm er et klart must, men derfor behøver den ikke gå ned på design. En ny vinterjakke behøver hverken være kedelig at se på eller dyr. Vi har samlet en masse flotte jakker til lave priser, som samtidig holder hvad de lover ift. kvalitet. De kan både findes i lange/korte versioner, med foer, med hætte eller i et moderne quiltet design. Mulighederne er uendelige, så det er bare at kigge løs, så finder du med garanti en jakke lige for dig.