Hypnose Links

Links til sider om hypnose

Kan jeg øve mig på hypnose?

Af Søren Andersen http://kolding-hypnose.dk

Siden Ernest Hilgard og forskellige scenehypnotisører har skabt forvirring om hvem der kan blive hypnotiseret, har jeg hørt flere forskellige personer udtrykke nervøsitet omkring deres evne til at gå i hypnose, når de opsøger en hypnotisør. Jeg har tidligere i mine svar beskrevet hvordan alle med en normalt fungerende hjerne kan blive hypnotiseret, men som med de fleste andre ting her i livet, så vil øvelse kun gøre dig bedre. Du kan træne din evne til at gå i hypnose, akkurat som man træner yoga og meditation. Som en lille sidebemærkning vil du højst sandsynligt være rigtig god til at gå i hypnose, hvis du tidligere har dyrket yoga eller meditation

Hvis du har prøvet at blive hypnotiseret flere gange, vil du sikkert have oplevet at det at gå i hypnose bare bliver nemmere og nemmere, mens du går dybere og dybere. Dette er også grunden til at jeg anbefaler alle, der gerne vil anvende hypnose, at øve sig på den hypnotiske tilstand før de møder op hos hypnotisøren. Betty Ericksons Teknik til Selvhypnose er så let at alle kan finde ud af at bruge den, og den virker rigtig godt! Ved at øve dig på selvhypnose før din aftale med hypnotisøren, kan du blive meget bedre til at gå i hypnose, og det betyder at hypnotisøren kan spendere mindre tid på induktionen af trance og længere tid på at fokusere på det problem du vil have løst.

Så ja, du kan sagtens træne din evne til at gå i hypnose! Du kan måske have brug for at læse mine svar på disse spørgsmål: Er hypnose farligt?, Er selvhypnose bedre end at besøge en hypnotisør? og Hvordan føles hypnose? Disse svar vil hjælpe dig med at forstå hypnose bedre og derved gøre det lettere for dig at øve dig på hypnose.