Hypnose Links

Links til sider om hypnose

Hvad kan hypnose bruges til?

Af Søren Andersen http://kolding-hypnose.dk

You don't have to spend much time on the internet to find out that the appliance of hypnosis is very wide. I could answer the question by writing a very long list, that wouldn't be complete. Because of that I will supply you with a short list of the most common thing that hypnosis is used to treat:

Du behøver ikke at bruge ret lang tid på google for at finde ud af, at hypnose er en behandlingsform, der kan anvendes til rigtig mange problemstillinger. Jeg kunne godt svare på dette spørgsmål ved at skrive en meget lang liste, som alligevel ikke ville være udtømmende. Det vælger jeg at lade være med, og i stedet giver jeg dig her en kort liste og nogen af de mest typisk problemstillinger en hypnotisør behandler:

  • Fobier - edderkopper, slanger, højder, sceneskræk, og andre
  • Vægttab
  • Dårlige vaner
  • Rygestop
  • Angst
  • Fremme af præstationer - bl.a. sport
  • Seksuelle problemer

Hypnose bliver ofte brugt som den sidste udvej, når alle andre behandlingsformer har slået fejl. Efter min mening er det en skam. Du må endelig ikke misforstå mig her, du skal ALTID opsøge din læge når du har fysiske problemer med kroppen, men når lægen afviser at der ligger en fysisk årsag til grund for problemet, så kan du med fordel opsøge en hypnotisør. En anden tilgang kunne være at supplere medicinsk behandling med hypnose, hvis din læge giver tilsagn til det.

Det lader til at rigtig mange problemer stammer fra begrænsende overbevisninger i underbevidstheden, og i disse tilfælde kan du opsøge en hypnotisør med det samme. Disse begrænsende overbevisninger kan bl.a. virke ved at nedsætte din evne til at stave godt, læse godt, tabe dig, stoppe med at ryge, osv. Det eneste problem er at eftersom det er begrænsende overbevisninger i underbevidstheden, så ligger det i kortene at det er ubevidst, så hvordan ved du om hypnose kan hjælpe dig? Det kan du ikke vide, hvorfor du i stedet bør ringe til en hypnotisør og spørge om han/hun har nogen erfaringer i forhold til dit problem.