Hypnose Links

Links til sider om hypnose

Hvad kan behandles med hypnose?

Af Søren Andersen http://kolding-hypnose.dk

Når du spekulerer på et bestemt problem og om hypnose vil kunne have en virkning i forhold til at løse problemet, så er du nødt til at tænke på kroppen og sindet som én enhed. Nogle mennesker tror at fysiske symptomer skal fjernes med medicin, men dette er ikke altid tilfældet. Det vigtige bevis på dette er placebo-effekten! Jeg vil her give dig en liste over ting som jeg enten selv har behandlet med hypnose eller som jeg har læst at hypnose har haft en succesfuld virkning på. Listen er ikke udtømmende:

 • Fobier - frygt for:
  Edderkopper, slanger, mus, åbne pladser, lukkede rum, elevatorer, fugle, højder, flyvning, forsamlinger
 • Vaner:
  Rygning, spisning, rengøring, neglebidning, shopping, skære tænder, sutte på tommeltot, rive hår ud, skin-picking
 • Fremme præstationer:
  Stavning, læsning, sport, karisma, holde taler, studere, seksuelt, jobsamtaler
 • "Fysiske problemer":
  Astma, allergi, vorder, hudproblemer, hovedpinder, smertelindring, morgenkvalme, afhængighed, højt blodtryk, stress, søvnløshed

Generelt kan man sige at hypnose kan anvendes til behandling af alle problemer der er forårsaget af uhensigtsmæssig læring, der har medført begrænsende overbevisninger. Det er ret mange problemer, der er forårsaget af "falsk" indlæring af underbevidstheden, og udmønter sig i fysiske symptomer. Det er dog meget vigtigt at den første du opsøger for fysiske symptomer er din læge. Man kan sagtens bruge hypnose til smertelindring, men du må huske på at smerte er et signal fra kroppen om at der er noget du skal være opmærksom på, det er ikke noget der skal undertrykkes.