Hypnose Links

Links til sider om hypnose

Eksiterer hypnose virkelig?

Af Søren Andersen http://kolding-hypnose.dk

Interessant spørgsmål. Hypnose er en mental tilstand, der kan måles med en hjernescanner. Det er en tilstand, der har en del til fælles med den tilstand du er i lige før du falder i søvn og lige før du vågner. Jeg kan bekræfte den påstand fra mine egne erfaringer med selvhypnose. Selvom jeg forklarer dette, er der mange, der forbliver skeptiske overfor hypnose.

For mig er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt hypnose eksiterer eller ej, for jeg har selv erfaringer med det. Af denne årsag plejer jeg at bede skeptikere tænke på hypnose som de tænker på tyngdekraften. Hvem ville stille spørgsmål ved om tyngdekraften virkelig eksisterer? Det er der sikkert ingen der vil, fordi vi alle lever med dens muligheder og begrænsninger hver dag. Det er akkurat ligesom med hypnose, vi bruger alle tilstanden af hypnose hver eneste dag bl.a. til at lære. Ved at benytte hypnose målrettet er der mange flere fordele at høste.

Hvis du stadig er lidt skeptisk, og tvivler på om hypnose eksisterer, så vil jeg foreslå at du prøver Betty Ericksons teknik til selvhypnose. Når du gør det, så forvent at hypnosen kommer til at føles helt anderledes end du forestiller dig det lige nu. Hvordan hypnose føles er forskelligt fra individ til individ, men det vil højst sandsynligt føles lidt ligesom det føles lige før du falder i søvn. Folk der er skeptiske om hypnose virkelig eksisterer er oftest også bange for at blive fanget i trance, selvom det ikke giver meget mening at frygte hypnose, når man tror det ikke eksisterer, så kan jeg oplyse om at: hypnose er ikke farligt, det er helt sikkert. Nu kan du finde et sted hvor du ikke bliver forstyrret, og sætte dig ned med teknikken og få nogle erfaringer med en tilstand af hypnose som du selv har induceret.