Hypnose Links

Links til sider om hypnose

Artikler

På denne side kan du læse spændende artikler. Hvis du planlægger at indsende et link eller allerede har indsendt et link, så kan du tjene 5 LinkPoints pr. artikel du indsender (som du selv har skrevet). Du kan sende artiklerne som Word dokument, PDF eller Open Office dokument på: soeren@underbevidst.dk. Jeg læser korrektur på din artikel og skriver et kort forord, hvorefter den bliver tilgængelig på siden. Husk at skrive dit navn, hvilket link der skal have de ekstra point og evt. en liste over de links der skal nævnes sammen med dit navn i artiklen.

Angst - medicinering, kognitiv terapi og hypnoterapi

Artiklen er oprettet d. 04.03.2008 af Max Lundgren Nielsen

Angst er en speciel lidelse, både for personen der har angsten og for omgivelserne. Der er sjældent nogen observerbar kausal sammenhæng mellem eksterne begivenheder og angsten, og derfor er det svært for omgivelserne at sætte sig ind i den angstlidenes situation. Man er dog ikke i tvivl om at angst er en stærk følelse for dem der lider af det, så stærk at angst for angsten kan opbygges. Heldigvis findes der forskellige måder at behandle angsten på, og det er bl.a. disse denne artikel handler om.

Tillærte fobier kan aflæres med hypnose og hypnoterapi

Artiklen er oprettet d. 23.02.2008 af Maximillian Lundgren Nielsen

Fobier er en tillært form for angst, der er meget intens for den person, der oplever angsten. Der er ingen grænser for hvilke fobier man kan have, da man kan indlære angsten i forhold til hvad det skal være. Det at man associerer et harmløst dyr med fare er oftest begyndt i barndommen. Læs mere om fobier og behandlingen med hypnose i denne artikel.

Misforståelser og fordomme om hypnose

Artiklen er oprettet d. 14.02.2008 af Søren Andersen

Næsten alle mennesker kender til ordet "Hypnose", men mange har stiftet bekendtskab med hypnose gennem sceneshows eller tegnefilm. Denne fremstilling af hypnose som et værktøj til "mind-control" har givet grobund for nogle uheldige fordomme og misforståelser omkring hypnose og hypnoterapi, det forsøger denne artikel at give svar på.

Placebo-effekten og hypnose

Artiklen er oprettet d. 14.02.2008 af Søren Andersen

Nye medicinalprodukter og lægemidler testes ofte mod placebo-effekten, for at afgøre om de har nogen effekt på patienterne. Hypnose anklages til tider for at det ikke er muligt at teste den mod placebo-effekten, fordi de begge er meget afhængige af suggestion. Denne artikler forklarer lidt om placebo-effekten og dens relation til hypnose.

Overkom afhængighed med hypnose og hypnoterapi

Artiklen er oprettet d. 14.02.2008 af Søren Andersen

Der findes mange forskellige former for afhængighed. Der er stort set ingen grænser for hvad man kan være afhængig af. Det skyldes i høj grad at afhængigheden har til formål at støtte en adfærd, der har en underliggende - og oftest ubevidst - positiv intention, uanset hvor irrationel denne adfærd forekommer at være.

Viser artiklerne 1 til 5 ud af 8

1

2

Næste >